Filtrare dupa

Pentru

Pentru

Cantitate

Cantitate

Marca

Marca

Mancare pesti de crescatorie

Mancarea optima pentru pestii de crescatorie - Garantia cresterii diferitelor specii

Hrana pentru pestii de crescatorie trebuie sa fie una diferita de cea adecvata pentru pestii de acvariu, asa ca piscicultorul isi va indrepta atentia asupra folosirii unor produse realizate cu ingrediente de calitate superioara, mai ales daca doreste sa obtina rezultate foarte bune in afacerea pe care o conduce. In magazinul wowpet.ro exista o gama variata de mancare pentru pesti, indiferent daca sunt crescuti in iaz, balta, helestee sau alte incinte artificiale.

Pentru o evolutie satisfacatoare a pestelui, de la puiet la adult, este important sa i se ofere diferite tipuri de hrana, inclusiv pe cea vie. Pe site-ul wowpet.ro se poate gasi mancare pentru pesti de balta, crap, sturion, pastrav sau alte specii de pesti, in saci cu greutate de 15, 20 sau 25 kg. Peletii extrudati de la marci consacrate precum Biomar, Aller Aqua sau Bestfeed ofera performanta in cresterea puietilor si reduc impactul crescatoriilor asupra mediului inconjurator prin faptul ca produsele sunt utilizate aproape complet, ramanand foarte putine reziduuri dupa ce pestii se hranesc.

Mancarea pentru pesti de la wowpet.ro - Ingrediente de calitate, atent selectate

Cine isi doreste o afacere de viitor, o crescatorie de pesti poate sa-i implineasca visul. Rezultatele obtinute vor fi unele notabile, cu siguranta, datorita calitatilor hranei din magazinul nostru, a echilibrului optim dintre nivelul de proteina si cel de grasime, a digestibilitatii ridicate si energiei pe care o ofera puietului sau pestelui adult. De asemenea, unele tipuri de hrana includ probiotice care imbunatatesc starea puietilor, vitamine si ingrediente imunomodulatoare.

Mancare pesti de crescatorie

Subcategorii

Sunt 76 produse.

Se afiseaza 1-24 din 76 produs(e)

Filtre active